Ιδέες δώρων για τους εκπαιδευτικούς


Ιδέες δώρων για τους εκπαιδευτικούς

Όπως όλοι γνωρίζουμε που έχουν παιδιά σχολικής ηλικίας, είναι σύνηθες στο τέλος του έτους, που προσφέρουμε στον καθηγητή ένα μικρό δώρο για να τον ευχαριστήσω για την τόσο καλή και φροντίδα. Δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξουν ένα τέτοιο δώρο. Πράγματι, ο δάσκαλος είναι μέρος του παιδιού σας σε καθημερινή βάση. Δεν ξέρεις απαραίτητα τα γούστα του, αλλά θέλετε να τον ευχαριστήσει με την προσφορά του λίγο κάτι που είναι πρωτότυπη.
Πώς επιλέγετε ένα δώρο που είναι λίγο ασυνήθιστη; Φυσικά, είναι εύκολο να γυρίσει στο κλασικό αφρόλουτρο, αρωματικά κεριά και άλλα κιβώτια της σοκολάτας. Αλλά, δεδομένου ότι ο δάσκαλος εκπαιδεύει τα παιδιά σας, μπορεί να είναι καλό ότι το παιδί σας τον δίνει ή της ένα δώρο που είναι μοναδική. Γιατί, στην προκειμένη περίπτωση να μην επιλέξουν για λίγο κάτι που γίνεται στο σπίτι με την οικογένεια; Εδώ είναι μερικές ιδέες για δώρα που θα σας βοηθήσουν να πάρετε ένα δώρο για το δάσκαλό σας.
Από νόστιμο ιδέες
Για το γλυκό δόντι
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που αγαπούν τα γλυκά. Έτσι, εάν είστε μια πραγματική-μπλε καλώδιο, μπορείτε να το μοιραστείτε με τον δάσκαλο του παιδιού σας και να τον στείλει το μυστικό για καλύτερες συνταγές σας! Επιλέγουν για τα τρόφιμα που δεν χάνονται πολύ γρήγορα. Είναι πιθανό ότι ο δάσκαλος έφυγε για τις διακοπές του τις ημέρες που ακολούθησαν το τέλος του σχολικού έτους, οπότε είναι καλύτερο να αποφύγει τις συνταγές που μπορούν να αποθηκευτούν μόνο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Μάλλον προτιμούν τις γλυκές απολαύσεις, ευπρόσδεκτο και των οποίων η διάρκεια ζωής τους είναι συνήθως μεγαλύτερο. Καραμέλα, φοντάν, φοντάν, τα μπισκότα, σοκολάτα orangettes ... Αυτές δεν είναι οι επιλογές που λείπουν! Ετοιμάστε μικρό σνακ με τη βοήθεια του παιδιού σας και να παρουσιάσει σε ένα ωραίο κουτί, όπως ο τελευταίος έχει ήδη διακοσμημένα.
Για αλατισμένο ράμφη
Ο δάσκαλος του παιδιού σας δεν είναι λάτρης της ζάχαρης, ή αν έχετε διαβήτη, μπορείτε να ανταλλάξετε τέτοιου είδους λιχουδιές για ένα καλό αρωματισμένο ελαιόλαδο, που παρασκευάζονται στο σπίτι. Τίποτα δεν είναι πιο εύκολο! Πάρτε ένα ωραίο μπουκάλι (αυτά που βρέθηκαν στο κατάστημα του δολαρίου λειτουργεί μια χαρά) και γεμίστε το με βότανα και μπαχαρικά, που θα καλύπτουν με το ελαιόλαδο έως ότου το μπουκάλι είναι γεμάτο.
Το λάδι δεν πρέπει να είναι υψηλής ποιότητας, αφού οι λεπτές αποχρώσεις της γεύσης θα είναι κάπως συγκαλύπτεται από τα μπαχαρικά, ούτως ή άλλως. Καλή επιλογή των σφραγισμάτων να δώσει το πετρέλαιο σας μια διαφορετική γεύση; Βότανα (δενδρολίβανο, θυμάρι, βασιλικό, κλπ..) Είναι πάντα μια επιλογή νίκης, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ξύσμα λεμονιού, καυτερές πιπεριές, και πολλά άλλα συστατικά για να προσαρμόσετε το ελαιόλαδο σας. Είναι καλύτερα να προετοιμάσουν αυτό το δώρο, τουλάχιστον λίγες μέρες πριν, έτσι ώστε το λάδι έχει το χρόνο να απολαύσετε τη γεύση των μπαχαρικών.
Μερικοί λένε ότι τα δώρα των τροφίμων είναι εντάξει, αν μπορείτε να τους άνδρες εκπαιδευτικούς, ωστόσο, υπάρχουν λιγότερο εκτιμάται από τις γυναίκες συναδέλφους τους. Αφού μίλησε για μερικά από τα πρωταγωνιστές, μπορούμε να σας διαβεβαιώσω ότι αυτή η θεωρία δεν είναι καθόλου αλήθεια σε όλες τις περιπτώσεις!
Ιδέες αρωματισμένο
Φυσικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μυρωδιά Καθηγητής, πάρα πολύ προσωπικά, αλλά υπάρχουν ακόμα τρόπος για να γεμίσει τη ζωή του με τις καλές οσμές. Αν έχετε κήπο, εσείς και το παιδί σας μπορεί να επιλέξει όμορφα λουλούδια και να βάλει μαζί ένα όμορφο μπουκέτο. Αυτό είναι το είδος της προσοχής που είναι πάντα ωραίο! Στο ίδιο πνεύμα, μπορείτε να αναφυτεύουν επίσης ένα όμορφο εργαστήριο τεμαχισμού σε πήλινο δοχείο για το δώρο που διαρκεί περισσότερο. Και γιατί όχι, να διακοσμήσετε το δοχείο με το παιδί σας;
Εάν είστε έτοιμοι να βάλουν κάποια μεγαλύτερη προσπάθεια στο δώρο, ξέρουν ότι είναι εύκολο, με ελάχιστη εξοπλισμό (κερί, φιτίλια βαμβάκι, αιθέρια έλαια), υπέροχη κατασκευή αρωματικά κεριά. Να γνωρίζετε ότι τα κεριά εμπίπτουν σε δώρα που προσφέρονται συνήθως στους εκπαιδευτικούς. Αλλά είναι βέβαιο ότι, όταν το αντικείμενο γίνεται στο σπίτι, παίρνει αμέσως μεγαλύτερη αξία στον παραλήπτη της!
Νίκαια ιδέες
Υπάρχουν πολλά αντικείμενα καθημερινής χρήσης ή διακοσμητικά που περιμένουν να διανθίζεται με την εμπειρία του παιδιού σας. Πράγματι, υπάρχουν πλέον εύκολα από τη ζωγραφική σε κεραμικά, πορσελάνες, υφάσματα, κ.α.. Δεν θα αγοράσει μόνο ένα φτηνό λευκό κύπελλο ή μια επαναχρησιμοποιήσιμη τσάντα, φόρεμα το παιδί σας με ρούχα σκάφος, για να τον κάνει ένα πινέλο στα χέρια και θα το έχετε. Και πρόθεση θα εκτιμηθεί πολύ, αν ήταν το περιεχόμενο για να αγοράσει ένα φλιτζάνι έτοιμα στο κατάστημα. Αν ο δάσκαλος είναι μια γυναίκα, το παιδί σας μπορεί επίσης να τον κάνει ένα μικρό κόσμημα. Σημειώστε, ωστόσο, εάν το παιδί είναι πιθανό να έχουν και πάλι τον ίδιο καθηγητή, ή η συχνή σταυρό, θα μπορούσε να είναι απογοητευμένος με τη διαπίστωση ότι δεν λειτουργεί πολύ συχνά.
Στο ίδιο πνεύμα, μπορείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να κάνει τη δασκάλα της ένα δώρο που μπορεί να είναι χρήσιμος όχι εντυπωσιακή, αλλά μάλλον θα ζεσταίνουν την καρδιά. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε ένα ωραίο για κάθε χρήση της κάρτας με τις φωτογραφίες, αποξηραμένα λουλούδια, σχέδια και άλλα μπιχλιμπίδια. Είναι επίσης δυνατό να διακοσμήσει ένα απλό ξύλινο πλαίσιο και να κάνει το τέλειο σκηνικό για μια φωτογραφία του παιδιού σας. Σύμφωνα με πολλούς δασκάλους, τα εξατομικευμένα δώρα είναι αυτά που είναι πιο ευχάριστη, δεδομένου ότι είναι μια αληθινή μνήμη του σχολικού έτους.
Ιδέες ... Αποφύγετε!
Σε γενικές γραμμές, αποφύγετε τα πολύ προσωπικά δώρα, όπως είδη ένδυσης. Είπαμε νωρίτερα, δεν είναι καλύτερο να προσφέρουμε αναλώσιμων εμπορευμάτων, καθώς μπορεί δυστυχώς να χαθεί. Εάν επιλέξετε να προσφέρει στον δάσκαλο ένα δώρο που προσέφερε, αλλά δεν θέλετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι πραγματικά πολύ νέα και σε καλή κατάσταση. Πάνω απ 'όλα, αποφύγετε το παιδί σας να γνωρίζουν το σύστημα? Αγγελούδια μας είναι μερικές φορές λίγο πολύ ειλικρινής! Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε την επιλογή ενός δώρου υπερβολικά δαπανηρές ή πολύ εκκεντρικός. Θα μπορούσαμε να εξετάσουμε για να αγοράσει το δάσκαλο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά δυσάρεστη. Σε γενικές γραμμές, απλότητα και αυθεντικότητα είναι μια καλύτερη επιλογή. Ο σκοπός της μικρό δώρο δεν είναι να εντυπωσιάσει τον δάσκαλο ή τη συνάντηση των συγγενών, αλλά και να ευχαριστήσω τον δάσκαλο για να έχει ληφθεί μέριμνα του παιδιού σας όλο το χρόνο. Και, θυμηθείτε, η σεζόν δεν είναι δώρο μία υποχρέωση, αν η καρδιά δεν υπάρχει, δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσουν ένα. Επιπλέον, δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε να προσφέρετε, μην ξεχνάμε ποτέ ότι είναι η σκέψη που μετράει, όχι τι είναι μέσα στο πακέτο!